×

LYYLI


LYYLI on hääyhteisö, joka tarjoaa morsiamille täysin uudenlaisen kokemuksen matkalla kohti suurta päivää. LYYLI on kaunis, elegantti, moderni, rouhea, hyödyllinen, vastuullinen, sekä jotain uutta. LYYLI on kaaso, jonka jokainen morsian ansaitsee rinnalleen häävuotensa ajaksi. LYYLI on yhteisö, joka saattaa samanhenkisiä yrittäjiä yhteen. LYYLI on morsiamen asialla.


LYYLI - Bridal & Wedding

LYYLI - Bridal & Wedding koostuu kaikille avoimesta sivustosta (lyyliwedding.fi), josta löydät inspiraatiota, vinkkejä ja apua matkalle kohti hääpäivää, sekä eri yrittäjien palveluita ja näkökulmia yleisesti häämaailmaan liittyen. LYYLI yhdistää samanhenkiset morsiamet, kuin yrittäjätkin ja haluaa tarjota vaihtoehtoisen tavan nauttia häiden järjestelyistä ja niiden odottamisesta uuden konseptinsa kautta, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty.

Tavoitteenamme on tarjota morsiamille inspiraationlähteitä suoraan suomalaisten yrittäjien tarjoamana, sekä ihastua ja saavuttaa suoraan saatavilla olevia palveluita ja tuotteita. Tästä syystä yksi LYYLIN kulmakivistä on ollutkin alusta saakka kaiken esillä olevan sisällön (mm. kuvat, videot ja artikkelit) tuottaminen itse, jotta sisältö on helposti lähestyttävää ja kaikkien saatavilla.


Jäsenyys ja tapahtumat

LYYLI on sivustona avoin kaikille, mutta jäsenmaksun kautta morsiamille avautuu oma yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden elää häitä ympäröivää aikaa ennennäkemättömällä tavalla. Jäsenyys avaa keskustelualustan, jossa samanhenkisillä morsiamilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa mietteitään, sekä saada myös suoraan hääyrittäjiltä vinkkejä ja apua.

Jotta häiden järjestäminen ei huipentuisi vain yhteen päivää, tarjoaa LYYLI jäsenilleen useita jäsentapahtumia ympäri vuoden. LYYLI järjestää tapahtumia muiden yrittäjien kanssa tarjoten mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia kokemuksia ja irtiottoja arjesta, jotta häiden järjestäminen ei jäisi mieleen stressaavana kokemuksena, vaan iloisena matkana kohti elämäsi yhtä ikimuistoisinta päivää.

Miltä kuulostaisi esim. yhteiset LYYLI -treenit personal trainerin kanssa, yhteinen brunssi häistä höpötellen, illanvietto kuohuvan parissa häämuotinäytöstä katsellen, sekä koko vuoden kruunaava yllätystapahtuma?

Toistaiseksi pystymme tarjoamaan tapahtumia uudenmaan alueella. Lue jäsenyyksistä lisää täältä.


Jotain uutta -hääpodcast

Löydät osana sivustoamme myös hääpodcastin Jotain uutta, jossa keskustellaan erittäin realistisella otteella hääskenestä, perehdytään tarkemmin vierailevien hääyrittäjien kanssa häämaailman koukeroihin, ratkotaan kuulijoiden kysymyksiä, sekä pidetään myös rehellisesti hauskaa ja hullutellaan.

Jotain uutta -podcast tarjoaa ensimmäisenä Suomessa näin kokonaisvaltaisen katsauksen häämaailmaan, sekä lähestyy alaa täysin uudesta näkökulmasta.

Ensimmäinen kausi on nyt käynnissä! Lue lisää.

Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine