×

Jäsenyys


Olisitko sinä LYYLI-morsian?


LYYLI -jäsenyys 79,90€ (sis. alv. 24%)


Jäsenmaksun kautta morsiamille avautuu oma yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden elää häitä edeltävää aikaa ennennäkemättömällä tavalla. Jäsenyys avaa oman keskustelualustan Facebookissa, jossa samanhenkisillä morsiamilla on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa mietteitään, sekä saada myös suoraan hääyrittäjiltä vinkkejä ja apua.

Jotta häiden järjestäminen ei huipentuisi vain yhteen päivää, tarjoaa LYYLI jäsenilleen useita jäsentapahtumia ympäri vuoden. LYYLI järjestää tapahtumia muiden yrittäjien kanssa tarjoten mahdollisimman monipuolisen kattauksen erilaisia kokemuksia ja irtiottoja arjesta, jotta häiden järjestäminen ei jäisi mieleen stressaavana kokemuksena, vaan iloisena matkana kohti elämäsi yhtä ikimuistoisinta päivää.

Tapahtumakalenteri jäsentapahtumista on nähtävillä täällä.

Toistaiseksi pystymme tarjoamaan tapahtumia uudenmaan alueella. Päivitämme kalenteria vielä, lisätapahtumia tulossa! Lisätiedot tapahtumista löydät LYYLI -jäsenenä omasta Facebook -ryhmästä.


Morsian + kaaso-avec jäsenyys 149,90€ (sis. alv. 24%)


Jäsenyys sisältää morsiamelle täyden LYYLI -jäsenyyden. Jäsenyyteen kuuluvat ehdot mainittu yllä LYYLI -jäsenyys -kohdassa.


Entä kaaso-avec osuus?

Tämä ei ole suoranaisesti "oma jäsenyys" kaasolle, vaan morsiamella on mahdollisuus valita halutessaan jäsentapahtumiin joku kaasoistaan avecina mukaan - jos sinulla on useampi kuin yksi kaaso, voit siis valita eri kaason eri tapahtumiin, jotta kaikki pääsevät nauttimaan LYYLIN jäsentapahtumista.

Kaaso-avec mahdollisuus toimii ainoastaan jäsentapahtumien suhteen, Facebookin keskusteluryhmä LYYLI -jäsenille on ainoastaan "täyden jäsenyyden" haltijoille, eli avec -mahdollisuus ei oikeuta Facebook -ryhmään (tämä siitä syystä, että morsiamella on mahdollisuus vaihdella avecia, eikä avec ole sidottu vain yhteen henkilöön).


Voiko tapahtumiin tuoda enemmän kuin yhden kaason avecina?

Valitettavasti ei, LYYLI -jäsenyyden perimmäinen idea on saattaa morsiamia yhteen ja toivomme tämän olevan edelleen yksi kantavista tekijöistä tapaamisissamme, ettei tapahtumista nautita ainoastaan "omassa porukassa".


Voiko pelkkä kaaso-avec osallistua tapahtumaan, jos morsian ei tapahtumaan pääse?

Morsian + kaaso-avec jäsenyys vaatii morsiamen paikalla olon avecin osallistumiseen.


Kaasoni on menossa itse myös naimisiin myöhemmin ja hän olisi kiinnostunut saamaan kaiken hyödyn jäsenyydestä irti?

Mahtavaa! Tässä tapauksessa molemmille kannattaa ostaa suoraan omat jäsenyydet. Tällä hetkellä myynnissä olevat vuoden 2020 LYYLI -jäsenyydet eivät ole tarkoitettu ainoastaan vuoden 2020 morsiamille, vaan jäsenyyden voi ostaa kuka tahansa tuleva morsian (vaikka häiden päivämäärää ei olisi vielä päätettykään) tai myös jo naimisiin mennyt uusi rouva, joka ei ole valmis päästämään siitä häähömpästä irti ja haluaa jatkaa fiilistelyä LYYLIN parissa.

OSTA JÄSENYYksiä VERKKOKAUPASTAMME!


Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine