×

Ota yhteyttä


Yhteydenotot yhteistyö- ja projektiasioihin liittyen:

INFO@LYYLIWEDDING.FI

Laura Pensasmäki
Sivusto-, markkinointi- ja somevastaava

Nelli Ruhanen
Tapahtumavastaava ja -koordinaattori

LYYLI - Bridal & Wedding toimii samoissa tiloissa Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen kanssa osoitteessa Mannerheimintie 120, 00270 Helsinki. Huomioithan, että kyseessä on ainoastaan toimistomme, sekä postiosoitteemme - tiloissa järjestetään myös satunnaisesti jäsentapahtumia.Yrittäjien puolesta

LYYLI toimii tapahtumajärjestäjänä, sekä sivustona, joka mahdollistaa palveluntarjoajille hyvän alustan verkostoitua kanssayrittäjien kesken, sekä tavoittaa helposti potentiaalisen kuulijakunnan omalle palvelulle tai tuotteelleen. Kantavana teemanamme on alusta saakka ollut muiden yrittäjien tukeminen - toisen kehuminen ei ole sinulta pois, vaan yhdessä muita tukien on helpompi saavuttaa jotain suurta.

Olit sitten jo hääalan yrittäjä tai koet, että yrityksesi palvelu sopisi konseptiimme, kannustamme yhteydenottoon. Hääala on monelle suomalaiselle yrittäjälle vielä vieras käsite, mutta LYYLI on auttanut yrittäjiä löytämään oman paikkansa häämaailmasta.


Yhteistyö LYYLIN kanssa

Tapoja tehdä yhteistyötä kanssamme on yhtä monta kuin yrityksiä - oli sinulla sitten mielessä podcast jakso, stailatut kuvaukset, artikkeli, tapahtuma tai somemainonta, ota ihmeessä meihin yhteyttä!


LÖYDÄT MEIDÄT SEURAAVISTA KANAVISTA:

Instagram: @lyyliwedding
Podcast: Jotain uutta -hääpodcast


LYYLI - Bridal & Wedding
Y-tunnus: 2819748-2
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine