×

HÄÄPUVUT
LYYLIN Vintage & Second Hand -hääpukuvalikoima tarjoaa Suomen laajimman valikoiman vintagehääpukuja. Kaikki puvut ovat sovitettavissa sopimuksen mukaan LYYLI Studiolla.

Tervetuloa inspiroitumaan, ihastumaan ja löytämään se täydellinen häätyylisi!

Haluatko tuoda pukusi meille myyntiin tai etsitkö unelmiesi häätyyliä ja haluat tulla tutustumaan valikoimaamme? Luethan tarkemmat ohjeet (sekä myyntiin, että sovituksen varaamiseen) alta ennen kuin laitat meille sähköpostia: info@lyyliwedding.fi

___________________________________


Hääpuvun myyminen LYYLISSÄ:

Myymme hääpuvut ns. välityssopimuksella, eli emme osta pukuja itsellemme. Välityspalkkiomme on 30% toteutuneesta (myyjän kanssa yhdessä sovitusta) myyntihinnasta, eikä muita myyntiin liittyviä kuluja ole. Puvun myynnissä pitoaika sovitaan tapauskohtaisesti myyjän kanssa. Huomaathan, että pukujen myyntiajat vaihtelavat aina muutamasta viikosta useaan kuukauteen asti. 

Pukuja voi tarjota myyntiin sähköpostilla (info@lyyliwedding.fi). Liitäthän sähköpostiin sellaisia kuvia puvusta, mitä myös me voimme hyödyntää puvun myynnin edistämisessä esim. LYYLIN instagram storyssa.

Huom! Pidämme valikoimamme maltillisena ja otamme myyntiin vain LYYLIN tyyliin sopivia pukuja.

_________________________________


Hääpuvun sovitus LYYLISSÄ:

Järjestämme sovitukset ajanvarauksella LYYLI Studiolla. 

Sovitukseen tulee varata aina aika etukäteen, voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai sähköpostilla: info@lyyliwedding.fi. 

Sovitukseen on mahdollista ottaa mukaan kaksi makutuomaria, kannustamme morsiamia kuitenkin saapumaan sovitukseen myös rohkeasti yksin!

Suosittelemme pukemaan sovitukseen nuden väriset alusvaatteet.


Millainen on LYYLIN hääpukuvalikoima?

Pidämme valikoimamme maltillisena ja tarkkaan mietittynä, valikoimassamme on tyyliimme sopivia vintage, sekä second hand hääpukuja. Tällä hetkellä valikoimassa on myös muutamia Laura Hyvin mallikappaleita. 

Myynnissä olevat hääpuvut löydät instagramtilimme "MYYNNISSÄ" kohokohdasta.

Instagram : @lyyliwedding 

Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine