×

MATKALLA KOHTI UNELMIEN HÄÄKAMPAUSTA - PART 3


*Postaus on toteutettu yhteistyössä  Four Reasons - No Nothing -sarjan kanssa.

Joko luit Matkalla kohti unelmien hääkampausta -postaussarjan ensimmäisen ja toisen osan? Käy lukemassa meidän vinkit siihen, mistä kannattaa aloittaa, kun päämääränä on se unelmiesi hääkampaus.

HIUSASUSTEET JA NIIDEN MERKITYS

Hiusasuste vai ei hääkampauksessa? Jos meiltä täällä LYYLIN päässä asiasta kysytään, niin ehdottomasti asuste - mitä isompi ja näyttävämpi, niin sen parempi. Yleensä ns. normaalissa juhlatilanteessa ei tule sen suuremmin hiusasusteita käytettyä, mutta hääkampauksessa asusteilla on suuri merkitys, niillä saadaan kampaukseen luotua helposti se viimeinen silaus, vaikka kampaus olisi muuten rennompi.

Hiusasusteena voi olla tarkasti mietityt kukat, jotka mätsäävät myös hääkimppuun tai asusteena voi olla myös panta tai hiuskoru, joka on ihana säilyttää muistona ja pukea vaikka vuosittain hääpäivää juhlistaessa.

Hiusasusteen merkitys voi olla myös suurempi, kuin "vain" koru kampauksessa, siihen voi liittyä esim. sinulle tärkeä tarina. Hiuskorun voi aina teettää tai muokata jo olemassa olevaa suvussa kulkevaa hääasustetta, jolloin hiuskorun merkitys kasvaa entuudestaan. Tällaisia aarteita on ihana säilyttää, antaa mahdollisesti eteenpäin ja luoda perinteitä sukupolviksi eteenpäin.VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

Tummassa hiuksessa asusteiden merkitys kasvaa entuudestaan. Kuten aikaisemmista postaussarjan osista on käynyt jo ilmi, on hiusten värillä paljon merkitystä kampausta luodessa. Vaaleassa hiuksessa kampauksen muodot tulevat helpommin ilmi, kun taas tummassa hiuksessa kampauksen eri osiot vaativat usein asustetta, jotta esim. nuttura tulee paremmin esiin kokonaisuudesta.

Tummassa hiuksessa saadaan yleensä myös koru/kukat paremmin esille, tumma pohja luo paremman kontrastin asusteille, kun taas vaaleassa tukassa asusteet hukkuvat helpommin muuhun kokonaisuuteen.

Testaa, kokeile, inspiroidu ja hulluttele huolella! Kysy rohkeasti kampaajaltasi hänen hiusasustevarastostaan inspiraatiokoruja - näin voitte yhdessä mallailla ja suunnitella! Tutustu rohkeasti ja unohda hää -etuliite, sillä mikä tahansa asuste voi olla juuri sinun hääasusteesi, jos itse päätät näin.

LYYLIN VINKKI

LYYLI inspiroituu tällä hetkellä erityisesti pannoista - pantaa voi käyttää halutessaan vain osan aikaa hääpäivästä, sitä voi hyödyntää myös häiden jälkeen arjessa, sekä laadukas panta kulkee myös hääasusteena sukupolvelta toiselle.

Tutustu mm. tässä postauksessa nähtyihin pantoihin upean Anni Ruuthin sivuilla! Jos kaipaat enemmän hääfiilistä, niin tutustu ihmeessä Heili Bridalin kauniisiin hiuskoruihin.


Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine