×

MATKALLA KOHTI UNELMIEN HÄÄKAMPAUSTA - PART 2*Postaus on toteutettu yhteistyössä  Four Reasons - No Nothing -sarjan kanssa.


Joko luit Matkalla kohti unelmien hääkampausta -postaussarjan ensimmäisen osan? Käy lukemassa meidän vinkit siihen, mistä kannattaa aloittaa, kun päämääränä on se unelmiesi hääkampaus. Postaukseen pääset tästä.

TUMMA VS. VAALEA

Häitä järjestäessään morsiamet ajautuvat herkästi selailemaan mm. Pinterestiä ja Instagramia etsiessään inspiraatiota omaan häälookiinsa. Tarjonta hääkampauskuvista on käytännössä loputon ja ei ihmekään, että monelle tuottaa vaikeuksia ylipäätänsä löytää tyyliä mikä miellyttää omaa silmää - kampauksesta puhumattakaan. Hääinspiraation etsiminen on ihanaa ja kannustammekin juuri siellä Pinterestissä kuvia selaillessa rohkeasti vain tallentamaan kaiken mikä silmää miellyttää. Sen sijaan, että etsisit sitä tiettyä kampausta, on parempi metsästää sitä tyyliä ja näin saat helposti luotua sitä omaa mood boardia, josta on helppo tehdä myöhemmin uusia oivalluksia.

Tärkein asia mikä kannattaa huomioida inspiraatiokuvia selaillassa on ehdottomasti se, että vaaleatukkaisena etsit vaaleatukkaisten kampauskuvia ja tummatukkaisena tummahiuksisten inspiskuvia. Vaaleassa hiuksessa tekstuuri, kiharat ja kaikki yksityiskohdat näkyvät huomattavasti selkeämmin, mitä tummassa ja tummassa hiuksessa se unelmien (vaaleassa hiuksessa oleva) boheemikampaus näyttää todennäköisesti ihan erilaiselta, mitä olit mielessäsi ajatellut. Tummassa tukassa taas kukilla, pannoilla ja hiusasusteilla saattaa olla hyvinkin tärkeä vaikutus siihen, mitä kampauksessa halutaan mahdollisesti korostaa.
"EN USKO, ETTÄ HIUKSIINI SAA TÄLLAISTA...."

Etsiessäsi inspiraatiokuvia kannattaa unohtaa heti mietteet siitä, että pystyykö juuri sinun hiukseesi toteuttamaan jotain tiettyä kampausta, koska lähtökohtaisesti kaikki kampaukset ovat jollain tapaa toteutettavissa. Monissa inspiraatiokuvissa on käytetty lisähiusta ja osa kampauksista on rakennettu vain kuvia varten - juuri tästä syystä kannustammekin etsimään vain sitä tyyliä, ei suoraan sitä the kampausta. Tästä asetelmasta on helpompi lähteä käymään hääkampaajasi kanssa läpi sitä, millä tavoin juuri sinun hiukseesi saa toteutettua halutun tyylin/kampauksen. Älä siis pohdi liikaa mitä hiukseesi saa tehtyä ja millä tavoin, jätä nämä kysymykset kampaajan ratkottaviksi.

Voit tehdä omaa ajatustyötä etukäteen ennen koekampaukseen menoa myös sen suhteen, että miten haluat hiusten asettuvan kampauksen kanssa edestä katsottuna? Pohdi, mitkä asiat ihan normaalissa arjessasi ärsyttävät/miellyttävät hiuksissasi? Ärsyttääkö hiussuortuvat kasvoillasi tai koetko, että kasvoja kehystämässä on ehdottomasti oltava hiuksia?LYYLIN VINKIT

Suhtaudu koekampaukseen tapahtumana kokeilla rohkeasti myös jotain täysin uutta. Mitä jos koekampauksen aloittaisikin kampauksella, mitä et ollut edes ajatellut (antaen esim. täysin vapaat kädet kampaajalle) ja tämän jälkeen testaisikin vasta sen jo mahdollisesti mielessä olleen kampauksen? Saatat yllättyä siitä miten positiivinen yllätys ammattilaisen ehdottama kampaus saattaa olla ja ehkäpä se unelmien kampaus löytyykin tällä tavoin.

--

Käytetyt tuotteet: Four Reasons - No Nothing
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine