×

MATKALLA KOHTI UNELMIEN HÄÄKAMPAUSTA - PART 1


*Postaus on toteutettu yhteistyössä  Four Reasons - No Nothing -sarjan kanssa.

KOHTI UNELMIEN HÄÄKAMPAUSTA

Millainen on sinun matkasi kohti unelmiesi hääkampausta? Oletko kenties pinnaillut jo vuosien ajan lempparikampauksiasi Pinterestin arkistoihin tai oletko herännyt pohtimaan omaa häälookiasi vasta kun olette päättäneet hääpäivän? Vai onko koekampauksesi varattuna huomiselle, etkä tiedä vielä yhtään mitä haluat? Oli niin tai näin, ei syytä paniikkiin! Olemme koonneet morsiamille (ja myös heidän kaasoillensa) kolmiosaiseen postaussarjaan LYYLIN -sivustolle vinkkejä, neuvoja ja inpiroitumista oman hääkampaustyylin löytämiseksi.


MISTÄ ALOITTAA?

Ensimmäisenä on hyvä pohtia, että haluaako hiukset hääkampaukseen kiinni vai auki? Tämä määrittää sen, että pitääkö lähteä esim. hiustenkasvatusprojektiin vai riittääkö nykyinen pituus ja voit vain keskittyä ylläpitämään hiustesi hyvinvointia. Usein oletuksena on, että "mitä pidemmät ja paksummat hiukset, niin sitä helpompi kampaus on toteuttaa", mutta aina se ei ole näin - joissain kampauksissa liiasta hiusmassasta on pikemminkin haittaa, kuin hyötyä. Vielä yleisempi oletus on, että "ohkasista hiuksista ei saa näyttävää kampausta", mutta tämäkään ei pidä paikkaansa. Sen sijaan, että pohtisit yksin mitä sinun hiuksistasi saa toteutettua, ole yhteydessä mahdolliseen hääkampauksesi tekijään hyvissä ajoin, jotta saatte tehtyä toimintasuunnitelman juuri sinun tarpeisiisi.

Tervetuloa seuraamaan postaussarjaamme, jonka tarkoituksena on auttaa morsiamia ja heidän kaasojaan saavuttamaan oikeat työkalut sen unelmien kampauksen löytämiseen matkalla kohti hääpäivää. Kumoamme yleisimpiä olettamuksia hääkampauksiin liittyen, haluamme rohkaista morsiamia kokeilemaan uutta ja annamme myös matkan varrella vinkkejä.
LYYLIN VINKIT

Kun lähdet metsästämään hääkampauksen tekijää, koita perehtyä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti tekijän töihin, jotta tiedät mitä tyyliä hän edustaa. Mieti, valitsetko tekijän sen mukaan, että sinulla on jo tarkka mielikuva siitä minkä kampauksen haluat ja haluat vain hyvän tekijän toteuttamaan tämän oman visiosi sinulle? Vai oletko valmis luottamaan kampaus spesialistin visioon, kenen luokse hakeudut sen takia mikä hänen tyylinsä on ja mitä hän tekee?

Mieti myös mitä haluat hääaamultasi, haluatko viettää hetken kampaamossa, vai tuntuuko mukavammalta ajatukselta, että tiimi kauneusalan ammattilaisia tulee luoksenne? Huomioithan myös, että vaikka et olisikaan hajusteherkkä, kannattaa hääaamujen suhteen toivoa hajusteettomien tuotteiden käyttöä, kun kampauksia yleensä tehdään hääaamuissa useampia.

--

Käytetyt tuotteet: Four Reasons - No Nothing
Hiuspanta: Anni Ruuth
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine