×

MINIHÄÄT - LYYLI JÄSENTAPAHTUMA


LYYLI -jäsenenä pääset nauttimaan erilaisista jäsentapahtumista ympäri vuoden. Jäsenyyteemme kuuluu mm. LYYLIT LIIKKUU -treenit Personal Trainerin johdolla kerran kuukaudessa, sekä miltä kuulostaa Bridal Look Workshop, brunssi häävalokuvausvinkkien kera, Häät & Kukat - Workshop tai tapahtuma ihonhoidosta ennen häitä? Lue lisää jäsenyydestämme täältä ja osta jäsenyytemme verkkokaupastamme hintaan 79,90€ (kertamaksu, sisältää jäsenyyden vuodelle 2020).

Oletko miettinyt millaista jäsentapahtumissamme on? Yhteistyökumppanimme Susanna Lönnrot ikuisti viime vuoden puolella ensimmäisen jäsentapahtumamme kuviksi ja nyt sinulla on mahdollisuus kurkistaa pintaa syvemmälle!
Järjestimme ihan ensimmäisen jäsentapahtumamme Hääpukuliike Vienossa joulukuussa '19, jolloin juhlimme minihäiden muodossa alkavaa jäsenvuottamme 2020. Tarkoitus oli alkujaan järjestää pienehkö maljannosto, mutta me täällä LYYLIN päässä päätimme viedä perinteiset kissanristiäiset astetta pidemmälle - tästä tulikin sitten ensimmäisen jäsentapahtuman teema, eli minihäät

Aloitimme maljannostolla Vienon kauniissa tiloissa ja tästä pääsimmekin nauttimaan suussa sulavista Festa Zannonin tarjoamista herkuista. LYYLIN minihäiden menuun kuului seuraavat herkut:

  • Vadelma-suklaa halfnaked- täytekakku
  • Täytettyä Festan focaccia, pinaattipestoa ja mozzarellaa
  • Festan piadina parmankinkulla
  • Vuohenjuusto-viikuna crostiniHavu & Helmi taiteili meille ihan mahtavat hääkutsut minihäihin, sekä ihanan ohjelmakyltin ja Juhlakauppa Somiana vastasi kauniilla lautasilla, mukeilla, lautasliinoilla ja aterimilla minihäidemme kattauspuolesta. Minihäät puolestaan kukitti ihana Kukkatehdas ja Hääpukuliike Vieno oli koristeltu Kukkatehtaan näyttävillä seppeleillä ja illan päätteeksi kisailtiin kimpunheiton merkeissä heittokimpusta. Yhteistyökumppanimme Four Reasons osallistui tapahtumaan ihanilla tuotepaketeilla, jotka menivät LYYLI-bingon ja kimpunheiton voittajille palkinnoiksi.

Meillä oli ihana tapahtuma ja meidän yhteistyökumppanit varmistivat mahtavat minihäät alkavan jäsenvuoden kunniaksi! LYYLI -morsiamet ja meidän yhteistyökumppanit pääsivät tutustumaan keskenään ja me täällä LYYLIN päässä haluamme kiittää kaikkia jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa meidän uutta konseptia!


Iso kiitos niin yrittäjille, kuin upeille LYYLI -jäsenille, jotka ovat uskaltaneet lähteä mukaan ja ovat olleet toteuttamassa jotain uutta! Kuluva vuosi 2020 on tuonut jo monta jäsentapahtumaa ja lisää on vielä luvassa - tutustu tarkemmin meidän tapahtumakalenteriin täällä!

KIITOS!

Rakkaudella, Laura & Nelli

Minihäissä mukana:


Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine