×

MILTÄ SINUN HÄÄLOOK NÄYTTÄÄ?*Postaus on toteutettu yhteistyössä Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen kanssa. 


Miltä sinun häälook näyttää?

Morsiamia on joka lähtöön ja näin ollen myös häätyylejä. Joka vuosi tulee uusia tuulia, häämuoti kehittyy ja vaihtuu, sekä morsiamet uskaltavatkin leikitellä entistä enemmän hääpäivän asukokonaisuuden suhteen.

Lähtökohtaisesti oman häätyyliin luomisessa kannattaa alkuun pohtia sitä, mistä itse pitää eniten ja lähteä tämän ajatuksen siivittämänä luomaan sitä omaa kokonaisuutta. Parastahan koko hääskenessä on se, että jokainen saa aivan itse päättää mitä päälleensä laittaa, eikä kenenkään ole pakko kulkea muodin mukana tai laittaa päällensä jotain, mikä ei kerta kaikkiaan tunnu omalta. Oli sinulla sitten käytettynä hankittu mekko tai täysin uusi tilattu/teetetty hääpuku tai ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, ei se vähennä millään tavoin sitä, että hääpäivässä on loppujen lopuksi kyse kuitenkin siitä avioliiton solmimisesta ja teidän kahden rakkauden julistamisesta.

Jos häämuoti on kuitenkin sinulle sydämen asia ja olet morsian, jolle se oman hääpäivän asukokonaisuus on lähes pakkomielle, niin tervetuloa - olet saapunut juuri oikealle sivustolle! Meillä LYYLIN päässä rakastetaan kaikkea häämuotiin liittyvää, oli kyse sitten häämekosta, asusteista, morsiamen kampauksesta tai siitä millainen meikki tähän kokonaisuuteen sopisi. Rakastamme yhdistellä erilaisia tyylejä, kokeilemme mielellämme niitä hulluimpiakin ideoita, sekä seuraamme suurella mielenkiinnolla jatkuvasti mitä häämaailma on morsiamille valmis tarjoamaan. Rakastamme vintage -hääpukuja, sekä yhdistelemme mielellämme häämuotia vuosikymmenten takaa nykypäivään. Olemme myös erittäin suuresti hää- ja arkimuodin yhdistämisen kannalla!Häätyyliä etsimässä?

Tulevat morsiamet saavat kuulla jatkuvasti "millainen hääpuku/-kampaus/-meikki/ sulle tulee?" ja tähän ei välttämättä löydykään niin helposti vastausta. Moni morsian kuluttaa Pinterestin ihmeellistä maailmaa häiden alla pinnaillen niitä omia suosikkejaan, mutta monesti myös valinnan vaikeus alkaa nostamaan päätään, kun pitäisi päästä johonkin päätökseen oman lookin suhteen. Tämä on täysin ymmärrettävää - meille on annettu niin paljon mahdollisuuksia, sekä erilaisia tyylisuuntauksia on lukemattomia, joten ihme jos pää ei ole yhtään pyörällä!

Hääpukua aletaan etsimään yleensä hyvissä ajoin (uusien pukujen tilausajat voivat olla 6-9kk, joten kannattaa ollakin ajoissa liikenteessä), mutta kampauksen, meikin ja muiden asusteiden pohtiminen jätetään yleensä aika viime hetkille. Kannustamme morsiamia miettimään kokonaisuutena sitä omaa tyyliä, sillä tällä saa nopeasti jätettyä pois pienet hermoromahdukset ja ylimääräiset turhautumiset.

Mitäpä jos oman häätyylin etsiminen aloitettaisiin vaikkapa siitä hääkampauksesta? Oikean kampauksen löytyessä saattaisi alkaa hahmottumaan millaiset korut sopivat, sopisiko hiuksiin hiuskoru tai -kukkia (tästä voi helposti alkaa miettimään kimppua) ja hiljalleen tätä kautta saattaa alkaa avautumaan paremmin millaista tyyliä haetaan hääpuvussakin.

Tervetuloa seuraamaan LYYLIN matkaa uudella vuosikymmenellä, meidän tehtävänämme on inspiroida ja herättää ajatuksia siitä, miten asioita voisi mahdollisesti tehdä uudella tavalla! Uusimmat käänteemme löydät Instagramista @lyyliwedding, sekä julkaisemme sivustollamme artikkeleita! LYYLI -jäsenenä pääset nauttimaan häävuoden aikana erilaisista tapahtumista, sekä olemaan osa jotain täysin uutta, lisätietoa täältä.VINKKINÄ MORSIAMILLE:


Sovituskampaus Vienon asiakkaille

Jos olet menossa sovittamaan Hääpukuliike Vienon upeita Pinterest -pukuja, tarjoaa Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen kampaus spesialisti Nelli Ruhanen mahdollisuuden tulla kampaukseen ennen tätä. Sovitusasiakkaille kampaus 40,00€ (sis. alv. 24%), vapaat ajat lyreilia.fi.

Kampauksen kanssa on helpompi sovittaa hääpukuja, jotta pääsee paremmin fiilikseen ja saa kokonaisuudesta parempaa käsitystä.

Bridal Look Workshop - Helsinki

Ensimmäinen Bridal Look Workshop järjestetään keskiviikkona 19.02.2020 klo 17:00 Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteellä (Mannerheimintie 120, 00270 Helsinki). Hinta 80,00€ (sis. alv. 24%).

Bridal Look Workshop on LYYLI - Bridal & Wedding häämedian perustajien ja Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteen omistajien meikkaaja-ripsiteknikko Laura Pensasmäen & kampausspesialisti Nelli Ruhasen ideoima työpaja, jossa pääsee inspiroitumaan ja rohkaistumaan oman häätyylinsä suhteen. Pohdit sitten klassisen tai rennomman tyylin välillä, tai olet turhautunut liian monen vaihtoehdon edessä, on Bridal Look Workshop tällöin valintasi tulevana morsiamena.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kokeilemaan kampauksia, meikkilookeja, sekä asusteita (esim. hiuskoristeet & -kukat, huntu, korut jne...) jo hääjärjestelyiden alkumetreillä, jotta kokonaisuutta häälookista on helpompi hahmottaa matkalla kohti hääpäivää. Tarkoituksenamme on rohkaista ja inspiroida, sekä auttaa morsiamia selkeyttämään ajatuksiaan häätyylistään, jotta morsiamella olisi häiden lähettyvillä varmempi olo koemeikkiin ja -kampaukseen mennessään.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä!


HÄÄPUVUT & HIUSKORUT: Vieno - Häämuodin erikoisliike (@vienobridal)
HÄÄKIMPPU: Kukkatehdas (@kukkatehdas)
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine