×

ESITTELYSSÄ KUKKATEHDAS + HÄÄT & KUKAT -INSPIRAATIOILTA


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Kukkatehtaan kanssa.

LYYLI X KUKKATEHDAS


LYYLIN ja Kukkatehtaan yhteistyö alkoi syksyllä 2019  LYYLI - Bridal & Weddingin lanseerauksen aikoihin. Teimme heti lanseerausviikolla yhteistyötä Suomen suurimmilla häämessuilla Love me do -häätapahtumassa lokakuussa '19, kun Kukkatehtaan Suvi ja Johanna auttoivat messupisteemme LYYLI Loungen rakentamisessa ja tekivät meille upean kimpun messuille esille.

Tämän jälkeen olemme saaneet nauttia Kukkatehtaan ihanista luomuksista niin LYYLIN toimiston sisustamisen myötä, kuin myös tapahtumissamme ja stailatuissa kuvauksissa.

Seuraa LYYLIÄ ja pysyt näin kärryillä kaikista tulevista yhteistyökuvioistamme!


KUKKATEHDAS?


Kukkatehdas on vuoden 2019 keväällä perustettu kukkastudio vanhalla Leipätehtaalla Helsingin Kalliossa. Yrittäjinä toimivat Suvi ja Johanna, kaksi aikuisiällä kukkiin hurahtanutta ja floristiselle alalle kouluttautunutta tapahtuma- ja palvelualan moniosaajaa. Kukkatehtaan tyyliin kuuluvat ajanmukaiset ja trendikkäät, mutta persoonalliset kukkatyöt. Toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu ja sopimuksen mukaan myös muut alueet. Toiminta on tilauspohjaista ja pääpaino on hää- ja tapahtumakukituksissa, mutta yhtälailla voi tilata yksittäisen kimpun tai muun kukkatyön, kuten mistä tahansa kukkakaupasta. Oma verkkokauppakin löytyy. Satunnaisesti Kukkatehdas pitää pop up -kukkakauppaa Leipätehtaalla ja erilaisissa tapahtumissa. 

Kukkatehdas järjestää säännöllisesti erilaisia kukkapajoja ja kukkabrunsseja, erityisen suosittuja ovat olleet kukkaseppelepajat polttariporukoille! Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa polttaripäivä kuin kukkien kanssa puuhastellen, kauniissa ympäristössä, herkullista brunssia nauttien? Lopuksi kuvataan koko porukka yhdessä kukkaseppeleineen, ja sen jälkeen kukkaisjengi voi jatkaa polttaripäivän viettoa iloisin mielin haluamallaan tavalla. Kukkapaja voidaan järjestää Leipätehtaalla tai muissa tiloissa, sopimuksen mukaan. Leipätehtaalla viini- ja ruokatarjoilut kukkapajaan hoitaa Bruket Cafe & Catering.

Hääparin kanssa sovimme aina tapaamisen, jossa kartoitetaan pariskunnan toiveet ja oma tyyli, juhlapaikka ja budjetti. Näiden pohjalta räätälöidään sopiva hääkukkakokonaisuus, joka voi sisältää mitä tahansa kukista voi keksiä: morsiuskimpusta ja vieheestä näyttäviin kukkainstallaatioihin, kukkapilviin ja kukkaseiniin - vain mielikuvitus on rajana! Tärkeintä on, että kukat ovat hääparin näköiset ja juhlapaikkaan sopivat, tällöin ne tuovat juhliin viimeisen silauksen lämpöä ja juhlallisuutta, budjetin salliessa myös kunnon wow-efektin!HÄÄT & KUKAT -INSPIRAATIOILTA


Kukkatehdas järjestää vuoden 2020 morsiamille Häät & Kukat -inspiraatioillan 24.2. klo 17.30 - 19.

"Illan ohjelmassa on ideoita ja inspiraatiota uusimmista hääkukkatrendeistä sekä apua omiin juhliin sopivan kukkakokonaisuuden löytymiseen. Tapahtuma on LYYLI-jäsenille maksuton, muille hinta on 30€/hlö. Hinta sisältää illan ohjelman ja pientä tarjoilua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset 21.2. mennessä sähköpostitse hello@kukkatehdas.net. Paikkana on Kukkatehtaan studio Leipätehtaalla, osoitteessa Kaikukatu 4A."SEURAA KUKKATEHDASTA


Kotisivut: www.kukkatehdas.net
Instagram: @kukkatehdas

Kuvat: Jenny Rissanen
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine