×

ESITTELYSSÄ VALOKUVAAJA MATILDA SAARINENTämä nimi kannattaa painaa muistiin! LYYLI - Bridal & Weddingin yhteistyökumppanina toimiva Matilda Saarinen on valokuvaaja Helsingistä, joka taitaa palvelun niin suomeksi, englanniksi, kuin ruotsiksikin! Ihana Matilda huokuu positiivisuutta ja rauhalliset työskentelyotteet saavat kuvattavan nopeasti rentoutumaan.Matilda Saarinen on kouluttautunut toimittaja ja hän työskentelee kokopäiväisesti valokuvaaja. Matilda kuvailee omaa työtään seuraavasti: "Rakastan aitojen tunteiden vangitsemista, minkä vuoksi päätin valokuvauksessa keskittyä häihin, valmistujaisiin ja raskauteen. Unelmani olisi kuvata häät Islannissa lupiinien ja Islantilaisten hevosten keskuudessa".

LYYLIN päässä ihastuimme Matildan tyyliin heti - kuvista huokuu ns. Pinterest -tyyli, ihanat luonnonläheiset sävyt pienellä pastellivivahteella, sekä nuoren kuvaajan uusi näkökulma hääalaan. 


LYYLI X Matilda Saarinen Fotografi

LYYLIN ja Matildan yhteistyö alkoi jo muutamia kuukausia ennen LYYLI - Bridal & Weddingin lanseerausta stailattujen kuvausten merkeissä ja Matildalle kuuluukiin suuri kunnia upeiden kuvien suhteen, joita on päästy jo vähän ihastelemaankin sivustollamme ja Instagramissa.

LYYLI -jäsenenä pääset tapaamaan Matildaa ensimmäisessä jäsentapahtumassamme 14. marraskuuta hääpukuliike Vienossa.

Seuraa LYYLIÄ ja pysyt näin kärryillä kaikista tulevista yhteistyökuvioistamme!

Seuraa MatildaaCopyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine