×

MODECA CURVES TRUNK SHOW - HÄÄPUKULIIKE VIENO


*Mainos yrityksen Vieno kanssa.


Hääpukuliike Vienon ja LYYLI - Bridal & Weddingin yhteistyö alkoi jo LYYLIN alkumetreillä. LYYLIN perustajilla Lauralla ja Nellillä ei ollut epäilystäkään siitä, kenelle he halusivat kertoa ensimmäisenä ideastaan perustaa uusi hääyhteisö. Treffit sovittiin ja pian olivat Vienon tytsyt Aino ja Jemina tarjoamassa kahvia Lauralle ja Nellille Runeberginkadulla upeissa tiloissaan.Hääpukuliike Vieno

Hääpukuliike Vieno avasi ovensa tammikuussa 2017 ja mullisti jo tällöin Suomen tarjontaa hääpukujen osalta. Tällöin vielä Helsingin Museokadulla sijaitsevasta liikkeestä alettiin nopeasti puhumaan Pinterest -pukujen taivaana, sillä Vienon hääpuvut poikkesivat hyvin paljon muusta Suomen tarjonnasta.

Vienossa on alusta saakka keskitytty siihen, että asiakas tuntee olonsa mukavaksi ja koska yritys on vahvasti sosiaalisessa mediassa esillä, saavat myös asiakkaatkin osallistua tähän. Sovitteluhetkiä saa kuvata ja kuvia saa jakaa sosiaaliseen mediaan - Vienolla on oma hashtag #vienobridal, jota morsiamet voivat käyttää julkaisujen yhteydessä. Hääpukuliikkeessä kuvaaminen ja kuvien julkaiseminen ei ole itsestäänselvyys - viime vuosina tämä on yleistynyt enemmän, mutta monessa paikassa on edelleenkin tiukat ohjeistukset ja totaalinen kuvauskielto.

Vieno muutti Helsingin Museokadulta Runeberginkadulle helmikuussa 2019. Uusi liike palvelee morsiamia entistä paremmin, sillä nykyään kahdella sovitushuoneella varustettu liike antaa mahdollisuuden useammalle morsiamelle päästä sovittamaan unelmiensa mekkoa, sekä saada vielä henkilökohtaisempaa palvelua.

Vienon perustajat ja vaatetusalan ammattilaiset Aino ja Jemina pitävät asiakkaistaan erinomaisen hyvää huolta, sekä huolehtivat siitä, että liikkeen hääpukutarjonta on trendien mukainen ja vastaa kysyntää - pukuja ei turhaan tituleerata Pinterest -puvuiksi.


Modeca Curves Trunk Show

Vienossa on nähtävillä 8.-12. lokakuuta vuoden 2020 koko mallisto Modeca Curves -pluskoon puvuista. Lokakuun Trunk Showhun on jäljellä vielä muutamia sovitusaikoja ja omaa sovitusaikaa voi lähteä varaamaan numerosta 040-778 8522.

"Modeca on hollantilainen hääpukubrändi, joka aloitti Curves -malliston valmistamisen kurvikkaille morsiamille vuonna 2019. Näissä puvuissa on suunniteltu rakenteet niin, että ne antavat parhaimman mahdollisen tuen, sekä korostavat upeimpia puoliasi! Malleja on sovitettavissa 44-50 koossa aina a-linjaisista muotoja nuoleviin malleihin. Joukkoon mahtuu sekä olkaimettomia, että hihallisiakin versiota sävyllisenä sekä ivoryn sävyisenä."
vienohelsinki.fi

Häämuodin erikoisliike

Vieno tarjoaa Modeca Curves -malliston lisäksi myös Modecan perusmalliston, kevyet bohohenkiset hääpuvut Chic NostalgialtaJaricen pukuja, Armonian Boudoir-aamutakkeja, sekä Innocentian perusmalliston ja Innocentia Divina -luksushääpukuja.

Vienon mallistot ovat nähtävillä kotisivuilla vienohelsinki.fi, sekä Vienon Instagramista @vienobridal pääsee hyvin tutustumaan pukuihin jo ennen sovitushetkiä.LYYLI x Vieno

Yhtenä LYYLIN yhteistyökumppaneista hääpukuliike Vieno tarjoaa LYYLI-jäsenille jäsentapahtumia. Juhlistamme mm. LYYLIN lanseerausta ensimmäisen jäsentapahtuman voimin Vienossa 14. marraskuuta.

Jäsenyydestä, sekä tapahtumista pääset lukemaan lisää täältä.
Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine