×

LÖYDÄT MEIDÄT LOVE ME DO -HÄÄMESSUILTA 5. LOKAKUUTA!


Kaupallinen yhteistyö yrityksen Love me do kanssa.

Meillä on kunnia ilmoittaa vihdoinkin, että olemme mukana Suomen suurimmilla häämessuilla Love me do:ssa Kaapelitehtaalla 5. lokakuuta! LYYLI - Bridal & Weddingin osasto on ollut merkattuna lovemedo.fi -sivustolla Häiden suunnittelu & Mediat -kohdassa "Uuden hääpalvelun lanseeraus! Stay tuned!" -merkinnällä, mutta vihdoinkin pystymme kertomaan tästä julkisesti! Löydät meidät osastolta 53.

Love me do - Hurmaavan Erilainen Häätapahtuma

Love me do -häämessut ovat yksi LYYLI - Bridal & Weddingin yhteistyökumppaneista ja meillä on ilo olla osana lokakuun messuja - varsinkin, kun LYYLIN lanseeraus tapahtui samalla viikolla, kuin messut järjestetään.

Tulevana lauantaina järjestettävät häämessut ovat järjestyksessään kymmenennet Love me do -häämessut ja olemme erittäin innoissamme täällä LYYLIN päässä Autumn Fair 2019 -häämessupäivästä ja siihen osallistumisesta.

"Luvassa on upeita muotinäytöksiä, mielenkiintoisia workshoppeja, musiikkia, maisteltavaa, hypisteltävää ja osteltavaa - sekä tietenkin talon täydeltä näytteilleasettajia kaikilta häiden osa-alueilta. Lämpimästi tervetuloa!" - lovemedo.fi

Love me do -häämessut
5.10.2019 klo: 10.00 - 18.00
Osoite: Kaapelitehds (Merikaapelihalli), Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Liput: 10€ (sisäänpääsy ovelta), 18€ (duolippu, sisäänpääsy kahdelle ovelta)

Osasto 53, LYYLI - Bridal & Wedding

Tulevana lauantaina haluamme tervehtiä messukävijöitä rauhallisesti ja erittäin helposti lähestyttävästi osastolla 53 ja rakennamme osastollemme pienen sisäänastuttavan LYYLI Loungen. Osastomme toimii mainoksena juuri lanseeratulle uudelle hääyhteisöllemme ja pääset osallistumaan osastollamme yli 1000€:n arvoisen stailatun hääaiheisen kuvauspaketin arvontaan.

Tulevana lauantaina et löydä lyylejä LYYLIN takaa pisteeltä, sillä LYYLIN perustajat ja Jotain uutta -hääpodcastin vetäjät Laura ja Nelli osallistuvat messuille myös toisissa rooleissa. Laura Pensasmäki toimii tapahtuman virallisena valokuvaajana ja kampausspesialisti Nelli Ruhanen on Heili Bridalin osastolla (numero 73) tekemässä pikakampauksia ja stailaamassa niihin asusteita. Lauraa ja Nelliä saa kuitenkin tulla nykimään hihasta, jos bongaat lyylit messuhälinän seasta!

Paljastetaan myös nyt, että LYYLI -Bridal & Wedding tulee olemaan myös isosti mukana tammikuun 2020 messuilla (18.-19. tammikuuta), jolloin osastollamme on enemmän toimintaa.

Tervetuloa vierailemaan Love me do -häämessuilla ja LYYLIN pisteellä - Ohh the fun we're gonna have!


Seuraa Love me do -häätapahtumaa

Love me do:n löydät Instagramista nimellä @lovemedofi, Facebookissa Love me do -häätapahtuma ja vieraile sivustolla lovemedo.fi.

Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine