×

ESITTELYSSÄ LYYLIN OMA PERSONAL TRAINER TONI VILANDER


Personal Trainer Toni Vilander oli ensimmäinen LYYLIN miesvahvistus yhteistyökumppanien saralla ja Tonilla ei ollut varmasti pienintäkään aavistusta siitä, mitä olisi luvassa, kun hän saapui ensimmäiseen palaveriin LYYLIIN liittyen.

Personal Trainer Toni Vilander

Toni Vilanderista huokuu jo ensitapaamisella positiivinen energia ja miehellä on hymy herkässä. Toni nauttii kahvinsa mustana ja käärittyjen hihojen alta paljastuu tatuoitu käsivarsi. Tässä miehessä on asennetta jo ulospäin, mutta keskustelun yltyessä käy nopeasti selväksi, että tämä mies tietää mistä puhuu. Innostus ja tietämys omaa alaa kohtaan näkyy vahvasti ja tämä Personal Trainer tekee työtään todellakin rakkaudesta lajiin.

Tonin matka Personal Traineriksi on alkanut jo nuorella iällä, Tonille muodostui nopeasti tapa yrittää auttaa ystäviään saavuttamaan täyden potentiaalinsa, oli kyseessä sitten ulkoleikit naapurustossa tai salibandy -treenit joukkueessa.

Myöhemmin oman elämäntapamuutoksen kautta ura Personal Trainerina alkoi kiinnostamaan entistä enemmän ja tällöin alkoi myös hiljalleen hahmottumaan se, kuinka tärkeä osa psyykkisellä valmennuksella oli fyysisen valmennuksen rinnalla.

Tätä nykyään Personal Trainerina työskentelevä Toni Vilander luonnehtii itseään valmentajaksi, joka pystyy tarjoamaan myös sen fyysisen valmennuksen lisäksi kattavan mentaalivalmennuksen. Toni keskustelee asiakkaidensa kanssa aina ensimmäisen tapaamisen yhteydessä syistä, miksi asiakas haluaa lähteä toteuttamaan elämäntapamuutosta, sekä tavoitteet hiotaan oikeasti realistisiksi. Valmennusta lähdetään toteuttamaan asiakkaan ajatuksien ja toiveiden kautta, sekä etsitään itselle ne parhaimmat treenaamismuodot - oli kyse sitten fyysisestä tai psyykkisestä valmennuksesta.LYYLI x Toni Vilander

Personal Trainer Toni Vilander hyppäsi LYYLI - Bridal & Weddingiin mukaan rohkeasti ja uskomattoman avoimella, sekä idearikkaalla mielellä. Suomessa ei ole kovin montaa hääalalla toimivaa Personal Traineria ja vaikka Toni tarjoaakin pääsääntöisesti yksilöllisiä valmennuspaketteja, on Toni tästä lähtien myös LYYLIN oma valmentaja LYYLI-jäsenien jäsentapahtumissa.

LYYLI - Bridal & Wedding tarjoaa jäsenmaksun kautta morsiamille mahdollisuuden elää häitä ympäröivää aikaa ennennäkemättömällä tavalla, verkostoitua helposti samanhenkisten morsianten, sekä yhteistyössä LYYLIN kanssa olevien yrittäjien kanssa ja osallistua jäsenille suunnattuihin tapahtumiin - lue lisää!

Personal Trainer Toni Vilander järjestää yhteistyössä LYYLIN kanssa kerran kuukaudessa LYYLIT LIIKKUU -jäsentreenit, joihin jäsenillä on mahdollisuus osallistua. LYYLIT LIIKKUU tarjoaa monipuolisesti treenejä, joiden suunnitteluun jäsenillä on myös mahdollisuus vaikuttaa - otamme erittäin mielellämme toiveita vastaan.


Seuraa Tonia


Instagram: @tonssta

Copyright © LYYLI - Bridal & WeddingCREATED BY ThemeShine